zaterdag 27 april 2013

Caribisch zeilen naar Iles des Sainter ( Guadeloupe)

Gisterochtend vertrokken we vanuit Dominica en zagen een bekende boot liggen. De Calamares van Walter en Emmy. Hoe klein kan de wereld zijn;-) We kwamen hen 2 jaar geleden tegen op de Canarische Eilanden. Met hun dinghy kwamen ze toch nog even langszij om een babbeltje te maken en afscheid te nemen.
Vanuit Dominica naar Iles des Saintes was een echte Caribische zeiltocht wat we nog nooit hebben meegemaakt. Lekker wind en nagenoeg geen golven. Dat was pas zeilen!
 Iles de Saintes is en blijft schitterend met haar eilanden en prachtige ankerplaatsen waar je mooi kan snorkelen. Tussen alle levende koralen en kleurrijke vissen voel je je weer een koning te rijk.
Straks gaan we weer aan land om onze beentjes te strekken en wat inkopen te doen. Vanavond de bbq aan en samen ' limen' ;-). Ook hebben we weer water nodig na ons vertrek uit Trinidad. Hier hebben we weer wat  klusjes te regelen. De vis-reel zit vast :-(, het ankerlicht functioneert niet goed en de hi-aspect hebben we alweer vervangen door de genua.