woensdag 10 april 2013

Een week in het teken van feesten.

Het is alweer even geleden dat we iets van ons hebben laten horen. Afgelopen week stond in het teken van feesten;-).
Chris en Thays waren 25 jaar getrouwd en hielden afgelopen zaterdag een groot feest bij hen thuis. Voor ons werd goed gezorgd, want iemand nam ons vanuit TTSA mee naar zijn thuis. Daar werden we weer opgepikt door een ander die ons naar het feest bracht en laat in de nacht werden we weer door anderen naar huis gebracht.
Het was echt een fantastisch feest, met eten en drank in overvloed. Erik heeft hier de 'dollar-dans' geleerd. Als het goed is krijgen we hiervan nog een video. Dan hoeven we verder niets uit te leggen;-)

Lees voor het verder verhaal door hieronder te klikken.

Een feest die we gaan missen:-(. Deze week kregen we een email van Lisette Ratering en Willem. Ze gaan trouwen op 31 mei 2013. Eindelijk;-).  Op deze dag zitten we op de oceaan en zullen een pint pakken op dit gelukkig echtpaar.

Jullie zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat we het reuze naar onze zin hebben in Trinidad en in een zeer korte tijd hebben we vele vrienden gemaakt. Ongelofelijk veel zelfs en stuk voor stuk erg lieve mensen. De woorden die wij te horen krijgen maken ons echt verlegen.
Trinidad los laten is moeilijk, maar aan de andere kant van de oceaan wachten familie en vrienden op onze terugkomst. En zeker Milan die elke dag op Skype vraagt wanneer we terug zijn:-)

Vorige week hebben we al laten weten deze week te willen vertrekken. We mogen echter pas vertrekken nadat er een afscheidsfeest gegeven wordt voor ons. Dat gaat vanavond plaats vinden. Vanmiddag om 12 uur lokale tijd komen vrienden met branders en pannen en er worden 7 verschillende lokale gerechten bereid voor ongeveer 50 man. Wij helpen uiteraard mee en om 5 uur gaat het feest beginnen. Dit wordt vervolgd;-).

Hierna zijn wij en Vrijheid klaar om verder te reizen.