vrijdag 2 april 2010

1 april was geen grappige dag voor ons.

Woensdag zijn we verhuisd van ons appartement naar onze boot. Het was een rommelige dag allemaal. In februari hebben we alle energiebedrijven gebeld/aangeschreven dat we 1 april België zouden verlaten en de abonnementen op wilden zeggen. In plaats van formulieren hiervoor te sturen en de eindafrekeningen te sturen, ontvingen we woensdag van alle energiebedrijven een voorschotnota van april. Als klap op de vuurpijl stuurde Telenet ook een nota met reactivatiekosten, terwijl zij degene zijn die geblunderd hebben door ons 1 week te vroeg af te sluiten.............Leuk voor je gemoedstoestand.
Van vrienden van ons mochten we hun bus lenen om te verhuizen, waar we enorm blij mee zijn. We wilden onze laatste meubelstukken naar de stort brengen, maar van de gemeente kregen wij te horen dat er geen wagens met bedrijfsnamen worden toegelaten! De gemeente wilde het probleem bij ons neerleggen, maar we hebben dat mooi vice versa opgelost.
De spullen konden we mooi vol laden met onze spullen voor de boot en zijn nu druk bezig plaats te zoeken in de al zo kleine ruimte. 1 april was een zéér vermoeiende dag voor ons, maar beetje voor beetje gaat het allemaal lukken. Zeker en vast!