dinsdag 6 april 2010

Na hectische dagen eindelijk een beetje rust.


Soms vragen we ons wel eens af........ waar zijn we aan begonnen. Duizenden dingen waar je allemaal aan moet denken. Hierdoor vergeet je erg veel. Komt nog eens bij dat we onze bouwboot nu omgetoverd hebben in een woonboot. Elke ruimte hebben we leeg moeten halen en opnieuw in moeten delen ( proppen is soms een beter woord). Hierdoor hebben we enorm veel ruimte kunnen winnen. We lagen in een box in de haven met een mooi uitzicht, maar moesten steeds een eind lopen om onze boodschappen te sjouwen, naar de toilet te gaan,hadden daar een slechte internetverbinding en Ella wilde wat meer onder de mensen komen. Vandaag zijn we naar het havenkantoor gegaan en hebben een mooie plaats vooraan gekregen (ligplaats C1 ). Achter ons ligt de boot RAPY. De bemanning Henk en Barbara wilden eerst naar de Middenlandse zee gaan voor enkele jaartjes, maar hebben nu besloten naar Suriname te gaan ( gelezen op hun site:-)
Gelukkig  hebben we vandaag een beetje rust gevonden.Was ook hard nodig!

Met pasen zijn we naar de kids gegaan en zijn daar blijven slapen. We hebben heerlijk met ons menneke kunnen spelen en zo op de foto te zien vindt hij het wel leuk op oma's schouders. Steekt zijn kontje naar achteren en waant zich een jockey. We vonden het heerlijk om zo eens bij onze kids te zijn en werden lekker in de watten gelegd.
's Middags moesten we nog de bus terugbrengen bij Carli en Pascale en zijn daar wat uurtjes blijven leuteren.
Vrijdag gaan we weer naar hen en blijven daar slapen. Als je ze eenmaal goed kent kan je er moeilijk wegkomen:-) Zaterdag gaan we weer naar de kids want die vieren hun verjaardagen............. wordt weer een zeer zwaar weekend. Niet voor ons natuurlijk want wij zijn nu voortaan gasten en laten ons graag soigneren.